En konstnär i Ludvika

En konstnär i Ludvika som heter Irene Samuelson Ohlanders kom jag första gången i kontakt med när jag gick in på Nordens största internetgalleri. I detta galleri delar svenska konstnärer med sig av sina konstverk och det finns också svensk konst till salu som man kan köpa direkt från konstnärerna. Jag blev riktigt imponerad av vad jag såg och eftersom jag bor i Ludvika och Irene Samuelsson Ohlanders är en konstnär i Ludvika var inte avståndet något som hindrade mig från att besöka henne, vilket jag gjorde redan efter några dagar. Om det jag sett på internetgalleriet var vackert så var det en helt annan sak att få se konstverken på riktigt. Eftersom Irene Samuelsson Ohlanders är en mycket duktig och erfaren konstnär som genom tiderna hållit en rad olika utställningar runt om i landet, så hade hon minst sagt väldigt många olika tavlor i olika prisklasser att välja på. Jag slog till på ett par tavlor som nu hänger ovanför soffan och det är så härligt att jag varje dag får se dessa tavlor eftersom de är så vackra. De är inte bara vackra. De är spännande också för jag upptäcker hela tiden detaljer och färgskiftningar i dessa tavlor jag inte sett förut. Nu tänkte jag tipsa er som tycker det verkar spännande att få köpa konst av denne duktiga konstnär i Ludvika, att besöka henne. Jag är väl inte den enda personen som vill ha riktig konst på väggarna, och inte någon massproducerad tavla inköpt på IKEA. Nåväl, det kan ju vara snyggt det med, men det är inte min stil! De vackra tavlor Irene Samuelsson Ohlanders målar borde tilltala en hel del av mina fina läsare jag har på den här bloggen. Hoppas ni finner en tavla som ni tycker om och tack för att ni ville komma in här och läsa