En målare i Alingsås

Tjenare moss och vad trevligt att ni kikar in här på bloggen nu igen! Så riktigt varmt välkomna på er, och nu ska jag berätta hur det gick till när jag behövde hjälp med att måla och tapetsera om i barnens sovrum. Två egna barn och två bonusbarn, allt som allt var det fyra sovrum som skulle tapetseras om. Även taket behövde en omgång färg. Det är några riktigt proffsiga målare i Alingsås som hjälpte oss. Företaget som jag anlitade gjorde ett så bra arbete så nu vill jag berätta om dem för er. Borkowski, Marcin heter det här företaget och både min fru och jag är glada över att vi anlitade dem, men allra gladast är nog barnen! 

 

Jag tycker att det här är ett företag som fler borde känna eftersom det inte är så dumt att få hjälp av så här bra målare i Alingsås. Det har blivit allt större efterfrågan på målare och då är det väldigt smart att anlita Borkowski, Marcin. Är det nu så att du som läser går i planer på att anlita en målare i Alingsås tycker jag att du ska höra av dig till dem. Då kan du släppa oron över allt som skulle kunna gå fel om du skulle ha otur och råka anlita ett oseriöst företag, kanske till och med utan F-skattsedel. Låt dessa proffs göra det som de är bra på, nämligen att hjälpa sina kunder till ett riktigt proffsigt resultat när det gäller det här med att måla och tapetsera. Jag som själv anlitat mig av det här företaget har sett hur noggrant och ansvarsfullt de arbetar. Jag valde det här företaget av två skäl. Jag har bara hört bra saker sägas om dem, och de använder miljövänliga produkter i sina arbeten. Jag gillar att dessa målare i Alingsås på Borkowski, Marcin har ett “miljötänk”.