Jag hittar alltid kläder jag gillar i den här butiken

God eftermiddag och välkomna såhär i slutet av arbetsdagen för många av oss. Innan jag går hem för dagen hade jag tänkt göra en sista sak, nämligen skriva ett inlägg. Det ska bli ett rekommendationsinlägg då många av er har frågat om det den senaste tiden. Jag kommer prata om Vinimode, vilket är en dambutik i Ängelholm. Ifall ni vill veta mer om dem kan ni läsa vidare här efter att ni har läst färdigt det här inlägget.

Det här är en dambutik i Ängelholm som jag helhjärtat älskar, de ser till alla kvinnor oavsett vilken form de har. Jag själv har mer kurvor än vad den ”typiska” kvinnan har, därför upplever jag ibland att det är svårt att hitta kläder som jag gillar. Antingen är det fel färg när de väl passar eller så är de för dyra, eller så hittar jag helt enkelt inget som jag gillar. Den här butiken har dock aldrig gjort mig besviken, vilket kanske låter sjukt men så är det. Jag kan hitta kläder som passar min form som dessutom har en färg som jag tycker om, vilket i mitt fall är relativt ovanligt. Det är den grundläggande anledningen till varför jag älskar den här butiken så mycket, utöver det har de även en helt fantastisk personal som alltid ställer upp för mig. När jag är hos dem och provar kläder ser de alltid till att jag får all den hjälpen jag behöver för att kläderna ska passa så bra som möjligt. De två delarna gör att jag under varje besök hos denna dambutik i Ängelholm hittar kläder som jag köper. Om ni inte har besökt dem tidigare tycker jag verkligen att ni borde göra det.