Ljusstöpet i Laholm

God lunch och en fantastisk dag önskar jag alla mina läsare som kommer in för att läsa mina inlägg här på bloggen! Det har varit en bra dag här i Laholm för min väninna och jag har återigen besökt en riktigt trevlig butik som vi älskar eftersom denna butik är unik då de är helt ensamma om sin ljusförsäljning i Laholm. Vi brukar handla olika saker där för att inreda och dekorera våra hem. Nu sitter vi hemma hos mig och dricker kaffe och jag bara kände att jag måste få dela med mig till er i min blogg om denna härliga butik, därför att jag tycker att många fler borde hitta dit. Butiken som jag pratar om heter Ljusstöpet i Laholm och det är en butik som säljer allehanda olika slags ljus och det finns ljus för olika tycken och smak, för vardag som helg och givetvis årstidsbundet. 

 

Det är roligt tycker jag som är heminredningsintresserad, att kunna köpa sådana saker som inte var och varannan människa har. Denna butik erbjuder som sagt ljusförsäljning i Laholm och det är många kunder både från övriga Halland och även bortåt Småland som tar sig en tur till Ljusstöpet i Laholm. Inte undra på det! Att handla fina ljus som håller en hög kvalitet det tycker jag är viktigt. Jag gillar inte ljus som rinner och sotar men det gör inte de ljus jag köpt på Ljusstöpet i Laholm. Detta är den perfekta butiken för att köpa julklappar och födelsedagspresenter. Det kommer in nytt i sortimentet rätt ofta så det går alltid finna något nytt. Så om ni önskar förnya ert hem borde ni besöka Ljusstöpet i Laholm. Snart är kaffet urdrucket och nu ska vi ägna en stund här hemma hos mig åt att packa upp våra shoppingpåsar, plocka fram det vi har köpt och jämföra våra fynd.